Om Worldaheadpublishing.com

Hei, dette er bloggen til Marte, en ung kvinne med tusen jern i ilden!

Her skal jeg skrive om de tingene som opptar meg mest, nemlig hvordan leve et godt liv, med trygg og god økonomi.

Jeg sparer selv for tiden til egenkapital for å kjøpe min første leilighet. Målet er å få på plass minst en halv million kroner. Det skal holde omtrent til den leiligheten jeg trenger, selv om boligprisene fortsatt ser ut til å stige. Foreløpig er jeg omtrent halvveis til målet. Dessverre var jeg ikke smart nok til å spare i BSU tidlig nok (jeg gjør det nå). Det hadde hjulpet veldig, men jeg når målet uansett. Hvordan jeg sparer, uten at det egentlig går ut over livskvaliteten, er noe jeg vil dele med leserne mine.

Min ferd mot bedre økonomi, og egenkapital til å investere i bolig, har vært kronglete. Jeg hadde mye gjeld for noen år tilbake, fra dyre lån og alt for flittig bruk av kredittkort. Dette skal jeg også skrive om. Stikkordene er refinansiering, raskere nedbetaling, og hvordan man blir kvitt gjeld med den såkalte snøballmetoden.

Innimellom alt det tørre stoffet om penger, kan det hende det kommer litt annerledes artikler. Kanskje om reising, trening, turer i skog og mark, og hundehold. Det er nemlig det jeg bruker all fritid på. Joda, jeg reiser selv om jeg sparer – men jeg reiser billig!

Du kan sende meg rosende ord gjennom kontaktskjemaet om du vil. Ris vil jeg ikke ha, og sure oppstøt går rett i søppelbøtta! Kos deg på bloggen min!